Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Royal Beat boeken?

Wilt u Royal Beat boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Royal Beat vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Royal Beat direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Royal Beat

Royal Beat, Beats it all!

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie.  Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis. 

 

 

Royal Beat boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €4,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Royal Beat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Royal BeatITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Royal Beat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Royal Beat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.