Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

O'Nine boeken?

Wilt u O'Nine boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van O'Nine vindt u hier op deze pagina.

Wilt u O'Nine direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

O'Nine

O'Nine is en van de meest veelbelovende bands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen engergie, klaar om van jouw evenement een TOP-evenement te maken! 

Tijdens de ruim 200 optredens in de afgelopen jaren heeft O'Nine bewezen een van de vetste en engergiekste coverbands van dit moment te zijn. 

Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren. 

de bekendste hits van de afgelopen 50 jaar komen voorbij in eeen wervelende show waarij niemand stil kan blijven staan. 

 

O'Nine boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid inclusief tot 300 personen
Bezetting5 personen
GenreAllround
Prijs€1995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over O'Nine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van O'NineITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over O'Nine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over O'Nine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.