Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Impakt boeken?

Wilt u Impakt boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Impakt vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Impakt direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Impakt

Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle grote hits & medleys met veel enthousiasme van het podium af.
Deze negenkoppige formatie weet precies wat het publiek nodig heeft om tot een heerlijk feest-orgasme te komen. Hits van vroeger worden in een eigentijds jasje gestoken en alle upcoming hits worden verweven tot grandioze medleys. Het kan niet anders dan dat deze band veel positieve IMPAKT zal hebben en zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Belangrijk:  Houd de volgende dag ook zeker rekening met krakende & piepende stembanden van de feestgangers, niet meezingen is namelijk geen optie.
 
Ook al is deze energieke groep het gewend om op grote podia’s te staan, ook bij intiemere feesten zetten ze maar al te graag de zaal volledig op z’n kop. Dus heb geen twijfels over deze allround cover-act…. you want it, you need it!

 

Impakt boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekGeluid Monitor set
Bezetting9 personen
GenreAlround
Prijs€2495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Impakt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ImpaktITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Impakt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Impakt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.