Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Fellas boeken?

Wilt u The Fellas boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Fellas vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Fellas direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Fellas

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft! 

The Fellas betrekken het publiek bij de show door ook hun verzoekjes te spelen. Ze leggen verzoekkaartjes en pennen weg, waarop u ze kunt uitdagen om uw favoriete hit te spelen. De fantastische zanger William staat wekelijks in het TV programma “Ik hou van Holland” op te treden. Hij kent dus werkelijk duizenden liedjes. Tot slot, kunnen The Fellas ook vrienden meenemen. Een zangeres of saxofonist, alles is mogelijk!

 

The Fellas boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €1595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Fellas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The FellasITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Fellas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Fellas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.