Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Bijtels boeken?

Wilt u De Bijtels boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Bijtels vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Bijtels direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Bijtels

De Bijtels weten elke evenment met engergie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! 

Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af  en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn. Meezingen, meespringen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren. Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock. Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

De Bijtels bestaan al ruim 10 jaar en hebben in die tijd twee albums opgenomen en de halve finale bereikt van The Clash of the Coverbands BENELUX 2011-2012.

 

De Bijtels boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €3295

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Bijtels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De BijtelsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Bijtels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Bijtels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.