Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Palemiger Spatzen boeken?

Wilt u Palemiger Spatzen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Palemiger Spatzen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Palemiger Spatzen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Palemiger Spatzen

Muziek met accordeon moet wel uit Parkstad komen, dé regio waar dat instrument van oudsher geliefd is. De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren '90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 30 jaar en treedt meer op buiten de provincie dan in Limburg.

Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex‑mex en NDW. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden "Harmonika Power", "Goeie Morgen!", "Lalala-lied" en "'t Is weer harmonikatijd" in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oosten­rijk. "Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Lim­burg." De muziek is duidelijk "volkstüm­lich" en voornamelijk Duitstalig.

'Harmonikapower' noemen ze zelf hun show. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezing medleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex‑mex en NDW. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden "Harmonika Power", "Goeie Morgen!", "Lalala-lied" en "'t Is weer harmonikatijd" in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oosten­rijk. "Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Lim­burg." De muziek is duidelijk "volkstüm­lich" en voornamelijk Duitstalig.

 

Palemiger Spatzen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting6 personen
GenreOktoberfest
Prijs€3.295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Palemiger Spatzen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Palemiger SpatzenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Palemiger Spatzen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Palemiger Spatzen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.