Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ludwig Schwalbe boeken?

Wilt u Ludwig Schwalbe boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ludwig Schwalbe vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ludwig Schwalbe direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ludwig Schwalbe

Ludwig Schwalbe is de Duitse Schlagerstar welke op ieder Oktoberfest de stimmung brengt. Ludwig is zo Duits als het maar zijn kan... Hij neemt je mee in de geweldige sfeer die je zo vaak in Beieren, Oostenrijk en nu dus ook in Nederland aantreft!

 

Ludwig Schwalbe boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 200 personen
Bezetting1 persoon
GenreDuits, Apres-Ski
Prijs€595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ludwig Schwalbe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ludwig SchwalbeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ludwig Schwalbe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ludwig Schwalbe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.