Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Chef Soldaat boeken?

Wilt u Chef Soldaat boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chef Soldaat vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Chef Soldaat direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Chef Soldaat

Gegroet kameraden! Chef Soldaat kreeg een brief van een oude generaal en startte het Leutige Leger. In 2016 begon de strijd om gezelligheid met de hit ‘Feesten voor het Vaderland’. De single pakte al gelijk legerdarisch uit.

De vrolijkste soldaat van Brabant zet tijdens veldwerk (optredens) alle kroegen, café’s en snackbars op z’n kop. Uitgerust met z'n veldfles en een militaire lading aan energie brengt Chef Soldaat een en al carnaval in iedere tent.

Een optreden van Chef Soldaat bestaat uit 30 gezellige minuten springen, hossen en meezingen met voor iedereen herkenbare carnavalsmuziek. Daarbij komt natuurlijk ook Chef’s repertoire aan bod, met bijvoorbeeld de singles ‘in de Tank’ en ‘van de Kaart’.

 

Chef Soldaat boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreCarnaval, Feest
Prijs€525,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chef Soldaat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chef SoldaatITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chef Soldaat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chef Soldaat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.