Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Marlayne & Mandy boeken?

Wilt u Marlayne & Mandy boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marlayne & Mandy vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Marlayne & Mandy direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Marlayne & Mandy

Als deze oud songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) samen zingen is het ‘n feest der herkenning op het podium met de beste songfestival classics.

Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium , “One Good Reason” en “Alles Heeft Een Ritme” komen voorbij, maar ook meezingers als “Vrede”, “Hemel En Aarde”, “Dingedong”, “Mallemolen” en “Hallelujah”. Tijdens hun show ontbreken de Zweedse songs“Waterloo”, en “Euphoria” natuurlijk ook niet.

Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986, en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland. Zo toert ze al jaren met Rene Froger, de Toppers, Brigitte Kaandorp en vele anderen. Ze doet veel studiowerk voor bijvoorbeeld Disney on Ice en zo heeft zij de Koffietijdtune gezongen.

Marlayne Sahupala eindigde op een 8ste plek bij het Eurovisie Songfestival met One Good Reason in 1999 en is nu dagelijks te zien in het SBS6 programma Hart van Nederland en presenteerde diverse andere programma’s voor SBS6 waaronder Huizenjacht en VT Wonen en Bouw je eigen Droomhuis. Naast haar TV werk blijft zingen haar passie en maakt ze nog steeds muziek.

 

 

 

Marlayne & Mandy boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting2 personen
GenreSongfestival hits
Prijs€2.450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marlayne & Mandy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marlayne & MandyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marlayne & Mandy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marlayne & Mandy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.