Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Paloma's boeken?

Wilt u De Paloma's boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Paloma's vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Paloma's direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Paloma's

De Paloma`s; Authentieker dan dit gaat het niet worden!

Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken èn die graag oude tijden weer laten herleven!

De tijd dat de piratenzenders ruisend door je radio kwamen en dat ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’, nog vanaf een piratenboot werd uitgezonden. Je was op bezoek bij je opa en oma en uit de radio in de bijkeuken klonk een krakend mono of misschien nét stereo geluid. Dat stond toen nog in de kinderschoenen!

Nummers van o.a. Corry en de Rekels, The Sunstreams, George Baker, De Four Tak, Frank Ferrari en Jan & Zwaan. “Herinnert u zich deze nog”…. galmde het dan na.

Toporkest De Paloma’s neemt je met liefde mee terug naar die “goeie olde tied”! Al die nostalgische liedjes komen dankzij De Paloma’s weer opnieuw tot leven. Inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammondorgel.

Loop de polonaise op De Dutchboys of wals mee op de klanken van De Zangeres Zonder Naam en laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger werk ten gehore zal brengen. Wij noemen b.v. Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo!

Dus zin in een feestje van herkenning? Ouderwetse Hollandse gezelligheid? Inhaken, polonaises, walsen en van je hopsakee? Toporkest De Paloma`s trapt ze knettertje hard aan!

 

De Paloma's boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekGeluid inclusief c-set
Bezetting6 personen
GenreNederlands
Prijs3395

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Paloma's is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Paloma'sITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Paloma's ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Paloma's zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.