Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rutger van Barneveld boeken?

Wilt u Rutger van Barneveld boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rutger van Barneveld vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rutger van Barneveld direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld is geboren op 13 augustus 1990 en woonachtig in Tiel. Sinds 2002 is Rutger druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Op een bepaald moment vroeg een vriend of Rutger tijdens een feest van een Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Tot op de dag van vandaag loopt het nog steeds goed en is Rutger een graag geziene gast op ieder feest. Rutgers eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie, en bovendien is het nummer een absolute kroegen hit die zeker nog veelvuldig te horen zal zijn.

 

Rutger van Barneveld boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig, Feest
Prijs€995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rutger van Barneveld is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rutger van BarneveldITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rutger van Barneveld ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rutger van Barneveld zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.