Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Juf Roos boeken?

Wilt u Juf Roos boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Juf Roos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Juf Roos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Juf Roos

Juf Roos is een kinderprogramma met een herkenbaar Hollands tintje. Elke aflevering bevat een liedje dat bekend is bij jong en oud! De afleveringen van Juf Roos op Youtube zijn enorm populair. In de programma’s beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar u toe voor een doldwaas avontuur!!

Waar gaat Juf Roos over?

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. “Twee Emmertjes Water Halen”, “Hop Paardje Hop”. En “Ik Zag Twee Beren Broodjes Smeren”; echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig en een beetje onhandig. Verkleden vindt hij het leukste wat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur. Ben jij ook zo nieuwsgierig, ga dan maar lekker zitten voor een mooi verhaal van Juf Roos.

 

Juf Roos boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreKids
Prijs€3.750,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Juf Roos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Juf RoosITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Juf Roos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Juf Roos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.