Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Waarzegster op de fiets boeken?

Wilt u Waarzegster op de fiets boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Waarzegster op de fiets vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Waarzegster op de fiets direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Waarzegster op de fiets

 Waarzegster Madame Roza verschijnt aan iedere straat, op elk plein en zoekt mensen die ze de Tarotkaarten kan leggen of voor wie ze de pendel kan laten zwaaien. Haar fiets is haar trouwe metgezel. Terwijl zich een rijtje mensen aan haar uitgedoste rijwiel vormt, klinkt muziek in stijl uit de fietsmand.

Echt alles lijkt te kloppen: de muziek, de mand en Madame Roza zelf, ja werkelijk alles straalt bloemen uit.

Madame Roza deinst er zelfs niet voor terug haar tweewieler en zichzelf zo aan te kleden dat ze uit een plaatje van Dickens, Halloween, of uit een zwoele nachtclub lijkt te zijn gekomen.

Fietsend geeft Madame Roza inzicht in het leven, of het om kinderen gaat (hiervoor heeft ze speciale aangepaste kaarten), mannen, vrouwen, of stellen. Uitermate geschikt voor straattheater.

 

Waarzegster op de fiets boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeen Techniek
Bezetting1 persoon
Genreambulant
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Waarzegster op de fiets is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Waarzegster op de fietsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Waarzegster op de fiets ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Waarzegster op de fiets zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.