Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Fotograve boeken?

Wilt u Fotograve boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fotograve vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Fotograve direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Fotograve

Onze fotograve heeft een oog voor fotografie. Deze jonge dame is spontaan en leuk voor elk evenement. Foto’s maken is haar passie en ze heeft hier al meerdere prijzen mee naar binnen gesleept. Ze is perfect voor uw evenement, omdat ze overal wat moois van kan maken op haar eigen manier.

Fotograve boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeen Techniek
Bezetting1 persoon
GenreFotografie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fotograve is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FotograveITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fotograve ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fotograve zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.