Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tafeldame met winterse assistent boeken?

Wilt u Tafeldame met winterse assistent boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tafeldame met winterse assistent vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tafeldame met winterse assistent direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tafeldame met winterse assistent

De tafeldame met winterse assistent is perfect in te zetten als een uitgiftetafel in bijvoorbeeld een winkel(centrum). Het doen van kerstinkopen was nog nooit zo lekker!

Onze tafeldame en haar assistent zijn geheel gekleed in winterse sferen en passen perfect in elke winterse omgeving. Ook is onze tafeldame voorzien van diverse hapjes voor groot en klein en reikt zij deze smaakvol uit aan uw gasten.

Tafeldame met winterse assistent boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeen Techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreAmbulant
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tafeldame met winterse assistent is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tafeldame met winterse assistentITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tafeldame met winterse assistent ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tafeldame met winterse assistent zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.