Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Luxe Winterparade boeken?

Wilt u Luxe Winterparade boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Luxe Winterparade vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Luxe Winterparade direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Luxe Winterparade

Een complete winterparade met een echte ijskoningin, 2 ijsdames, 2 witte winterhartjes en een mobiele DJ staan garant voor een magische en totale beleving.

Deze prachtige dames bevinden zich tussen uw gasten en delen naast warme wintergroeten ook verschillende lekkernijen uit.

Mocht het evenement in de avond plaatsvinden kunnen de witte winterhartjes vervangen worden door 2 verlichte engelen die schitteren in het donker.

Luxe Winterparade boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeen Techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
Genrekerst/ambulant
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Luxe Winterparade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Luxe WinterparadeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Luxe Winterparade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Luxe Winterparade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.