Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Luxe Kerstparade boeken?

Wilt u Luxe Kerstparade boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Luxe Kerstparade vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Luxe Kerstparade direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Luxe Kerstparade

Deze dames zijn op en top kerst. Gekleed als kerstboom, kerstbal, cadeau of kerstdame vermaken zij uw gasten en delen ze overheerlijke traktaties uit. Terwijl de dames uw gasten vermaken zal de mobiele kerst Dj vrolijke kerstnummer draaien om de beleving compleet te maken.

Luxe Kerstparade boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeen Techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
Genrekerst/ambulant
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Luxe Kerstparade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Luxe KerstparadeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Luxe Kerstparade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Luxe Kerstparade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.