Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ray Klaassen boeken?

Wilt u Ray Klaassen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ray Klaassen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ray Klaassen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ray Klaassen

Ray Klaassen, singer-songwriter, verkleefd aan zijn gitaar. Zingt en schrijft Nederlands en engelse liedjes. Maar zijn hart wijst naar ‘t Nederlandstalige. In 2010 stond hij met rode puntschoenen op het grote podium in de 1e editie van ‘The Voice of Holland’. Bracht t tot en met liveshow twee maar moest er uit omdat hij zijn gitaar niet wilde afstaan. Hij viel op en werd landelijk gedraaid met zijn singles: ‘Tussen nu en nooit’ en ‘Ik ben terug’ waarvan de laatste op 9 in de top 10 verscheen. Daarvoor was hij te horen als jinglezanger bij Jeroen van Inkel op Q-music en Radio Veronica en schreef mee aan zijn bekendste jingle: ‘ Je dag is goed’. Hij verzorgde een item in de ochtendshow met Jeroen van Inkel: ‘Een wijssie voor een meissie’ en ‘Zeg het met een lied’. Als songwriter schrijft Ray muziek en tekst voor andere artiesten in binnen- en buitenland. In 2014 bracht Ray in eigen beheer ‘Het Licht’ uit. Een lied over zijn vader die hij verloor aan kanker in 2001. Na ‘The Voice’ ‘tekende’ Ray een deal bij platenlabel About Neo in Hilversum. Dit gaf hem het vertrouwen en de kans om weer mooie liedjes maken voor zijn nieuwe album.

 

Ray Klaassen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederpop
Prijs€ 1.450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ray Klaassen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ray KlaassenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ray Klaassen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ray Klaassen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.