Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa boeken?

Wilt u Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa

Razend populair bij kinderen tot 8 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het strom. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten. 

Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeld: 
Dora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Maar ook bijvoorbeeld Woezel en Pip, Bob de Bouwer, Garfield, Shaun het schaap, Nijntje, Bibaboerderij en nog veel meer populaire karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool On Tour. 

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse Mogelijkheden
TechniekGeen Techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreMeet en Greet
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaa zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.