Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Swingende Keukenbrigade boeken?

Wilt u Swingende Keukenbrigade boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Swingende Keukenbrigade vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Swingende Keukenbrigade direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Swingende Keukenbrigade

Verleidelijk en soms overdadig aanwezig, maar ook Theatraal en gekscherend, daar waar het hoort. Met een lach, een traan en weleens met een vette knipoog. Laat je meevoeren in een verbluffende en ijzersterke mix van populaire songs, ballades en de ultieme meezingers.

Ze stralen als ‘Swingende keukenbrigade’, brengen voor de echte muziekliefhebber zelfs een Joodse Klezmer of een uptempo nummer van de ‘Black Eyed Peas’.  Daarnaast zijn ze rijk aan teksten en treden op in alle kleuren en stijlen. Dat maakt ze zo bijzonder en zorgt iedere keer voor een krachtig schouwspel.

Swingende Keukenbrigade boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeluid exclusief
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Swingende Keukenbrigade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Swingende KeukenbrigadeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Swingende Keukenbrigade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Swingende Keukenbrigade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.