Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Special boeken?

Wilt u Special boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Special vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Special direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Special

SPECIAL is een enthousiast allround beroepstrio. Het muzikale gehalte van SPECIAL mag vergeleken worden met dat van gerenommeerde bands. Het duo heeft een zeer gevarieerd muziekaanbod. Het omvat van achtergrondmuziek en stevig party-werk tot meer eigentijd­se disco. Het repertoire is zo divers dat het feilloos op de wensen en verwachtingen van het aanwezige publiek kan worden afgestemd.

Of het nu gaat om een intieme receptie of een uitbundig bedrijfsfeest, SPECIAAL weet altijd de juiste toon te raken. Het trio beschikt over een eigen moderne geluidsinstallatie die afgestemd wordt op de wensen van de klant. Met een geheel eigen sound en een perfecte uitstraling swingt SPECIAL keer op keer. Met hun succesformule zijn ze aan het uitgroeien tot een van de meest gevraagde formaties.

Special boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 50 minuten
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting2-3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Special is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SpecialITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Special ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Special zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.