Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Schuurmans & Schuurmans boeken?

Wilt u Schuurmans & Schuurmans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schuurmans & Schuurmans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Schuurmans & Schuurmans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Schuurmans & Schuurmans

Joris en René (Schuurmans & Schuurmans) zijn een uniek duo. Bij het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Laat u verassen! En geniet van Hollandse smartlap tot Italiaanse opera. Van disco tot een rustige akoestische set. Door hun breed repertoire is niets te gek. En krijgt elk feest de juiste klank.

U heeft ze al kunnen bewonderen in onder andere: De Efteling, Toverland, Centerparcs, Landal Greenparks en in de bekendste dinnershow van Brabant.

Schuurmans & Schuurmans brengen op een sfeervolle wijze u en uw gasten een geweldige avond met een interactief muzikaal programma!

U hoeft nergens meer naar om te kijken. Goed klinkende muziek in een modern jasje. Het ideale duo voor elke gelegenheid.

Schuurmans & Schuurmans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schuurmans & Schuurmans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schuurmans & SchuurmansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schuurmans & Schuurmans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schuurmans & Schuurmans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.