Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Warm Winter Wishes boeken?

Wilt u Warm Winter Wishes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Warm Winter Wishes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Warm Winter Wishes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Warm Winter Wishes

Een klein gebaar, een groot resultaat.
Nu kerstborrels en eindejaarsfeestjes natuurlijk niet of nauwelijks doorgaan, hebben we een origineel en doeltreffend concept ontwikkeld om de persoonlijke binding met klanten en/of werknemers te versterken! Wij verzorgen compleet op maat gemaakte videoboodschappen voor uw bedrijf en haar medewerkers of klanten, mét muziek! Een unieke, lieve, warme en vooral persoonlijke boodschap, en u kan helemaal zelf bepalen hoe dat eruit moet komen te zien. We bieden verschillende opties aan, die haalbaar zijn voor letterlijk élk bedrijf. 

Warm Winter Wishes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeen Techniek
Bezetting2 tot 4 personen
GenreDigitaal
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Warm Winter Wishes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Warm Winter WishesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Warm Winter Wishes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Warm Winter Wishes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.