Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pan Arpa boeken?

Wilt u Pan Arpa boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pan Arpa vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pan Arpa direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pan Arpa

Klassiek duo gevormd door Desirée en Carla. Zij zijn inmiddels zeer ervaren in het opluisteren van exclusieve feesten, diners en recepties. Zij brengen een zeer veelzijdig repertoire, van Bach tot Gershwin, van klassiek tot pop, ierse volsmuziek tot beroemde film hits zoals Evita, Cats, Belle en het Beest, The Phantom of the Opera etc.

Bezetting: Harp en Dwarsfluit

Pan Arpa boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
Techniekop aanvraag
Bezetting2 personen
GenreDiversen
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pan Arpa is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pan ArpaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pan Arpa ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pan Arpa zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.