Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas boeken?

Wilt u Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas

 

De enige echte Sinterklaas heeft samen met master illusionist Winfried de handen ineen geslagen. Samen ontwikkelden zij een unieke Sinterklaasshow die zijn weerga niet kent. Vindt u een clown of kindergoochelaar te saai? Dan is een illusieshow echt iets voor u. Een spectaculaire show vol grote en spannende illusies gemaakt voor het hele gezin. Een sinterklaasvoorstelling gemaakt voor kinderen en ouders van nu.

 

Winfried is een succesvolle internationale meester illusionist en bekend van TV. Hij verwierf succes en grote bekendheid door groot opgezette illusieshows in het binnen- en buitenland. Hij vond het tijd om voor de sinterklaasperiode een show te ontwerpen die  anders is dan alles wat er nu is. Sinterklaas is zijn grote held en de inspiratie om een mooie sinterklaasshow te maken, had hij snel gevonden. Want de Sinterklaastraditie en de verbazing van zijn trucs en illusies zijn gebaseerd op één ding …. “echte magie!”

De unieke illusies volgen elkaar in een razend tempo op. In 45 minuten zal je weg dromen bij de familie sintshow geheel in het Sinterklaasthema. Deze show is perfect geschikt voor een bedrijfsfeest, sinterklaasviering, winkelcentra, theaters of evenementen. Maar na de illusieshow in sinterklaassfeer is het niet afgelopen. Meteen na de show is er een Meet and Greet met de cast en Sinterklaas (deze 30 minuten kunt u zelf als organisator of bedrijf, invullen) Bijvoorbeeld een fotomoment met uw gasten, illusionist Winfried en Sinterklaas. Of heeft u liever dat Sinterklaas cadeautjes uitdeelt, een prijsuitreiking doet of heeft u een andere wens? U mag het zeggen. Dus nodig master illusionist Winfried uit samen met de enige echt Sinterklaas en wij garanderen u een spectaculaire show en Sinterklaasbeleving waar uw gasten nog lang over zullen napraten. De show is tevens te koppelen aan een consumentenactie.

 

Benodigde ruimte:

 

6x4 meter en 3x3 meter voor het plaatsen van de illusies als de show niet speelt.

Configuratie:

- A-set Geluid
- Winfried, Assistente en Sinterklaas

 

 

 

Tijdsduur Show: 45 minuten

 

Tijdsduur Meet and Greet: 30 minuten na afloop van de show

 

 

Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekDiverse mogelijkeheden
BezettingDiverse mogelijkheden
Genresinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sinterklaasshow - De magie van SinterklaasITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sinterklaasshow - De magie van Sinterklaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.