Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sylver boeken?

Wilt u Sylver boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sylver vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sylver direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sylver

Sylver is een dansproject dat bestaat uit Silvy de Bie en Wouter van Dessel en achter de schermen Regi Penxten (Milk Inc). Wout was jaren lang DJ in enkele clubs, waaronder Illusion. Silvy had als kind nog een carriere onder de naam Silvy Melodie. Silvy en Wout ontmoetten elkaar in Illusion. Toen Wout het nummer 'Turn the tide' maakte, vroeg hij Silvy om het in te zingen. Het resultaat mocht er zijn en ze besloten het uit te brengen. Eerst was het enkel op vinyl bedoeld voor clubs, maar door het grote succes werd het een single in de zomer van 2000. Het nummer haalde goud en stond 3 weken op nr 1 van de Belgische hitlijsten.

'Turn the tide' werd uitgebracht onder de naam Liquid ft Silvy. Omdat er al een Ierse band bestond met die naam, moesten ze voor de rechten hun naam veranderen. De single werd toen verder uitgebracht onder de naam Sylver en verkocht ook in Canada, Spanje, Polen, Australie en andere landen. De 2e single 'Skin' werd in 2001 uitgebracht en kende eveneens veel succes, waarna een album volgde.

In de zomer van 2001 bracht Silver een ballad uit: 'In your eyes'. Na een tijd van stilte kwam in 2003 het nummer 'Livin my life' uit en stelde ze in Sixflags hun album voor. Opnieuw verkochten hun nummers over heel de wereld. Uit dat album volgden nog enkele singles en ze mochten dat jaar de TMF Award ontvangen voor beste videoclip. Hierna volgden uiteraard nog meer singles van dat album. Wat later brengen ze ook 'love is an angel' uit hun 3e album aankondigt. 

Sylver boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting3 personen
Genre90's/Dance
Prijs€2,400,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sylver is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SylverITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sylver ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sylver zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.