Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nachteind boeken?

Wilt u Nachteind boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nachteind vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nachteind direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nachteind

“Nachteind, een band uit Brabant welke met ervaren muzikanten is samengesteld rondom de, met 10 studio-albums productieve, liedjesschrijver Dennis Wels. Dennis is in 2018 van koers veranderd en heeft zich toegelegd op een Nederlandstalig repertoire met mooie luisterliedjes. Zijn nieuwe liedjes werden zeer goed ontvangen.

Zo goed, dat Dennis besluit een breder publiek aan te willen spreken door de band “Nachteind” op te richten! Qua genre is het moeilijk te duiden, maar met een omschrijving als ‘Nederlandstalige Damien Rice’ kom je aardig in de buurt. Eigenlijk moeten we aan Nachteind geen genre koppelen.

Het is een mix van vele stijlen door elkaar. Pop, folk, jazz en blues met zelfs Arabische en Turkse invloeden. Dit alles aangevuld met krachtige en poëtische Nederlandstalige teksten. Akoestische luisterliedjes, met mystieke wereldse klanken. Spannend en energiek, zowel op plaat en tijdens de liveshows. Nachteind is een uniek kwartet met een zak vol intense en bijzondere liedjes”

Filmpjes:

Enkele weken geleden speelde we (COVID-proof) op een mooi terras, in de bossen op een heerlijk zomeravond;

https://www.youtube.com/watch?v=6a586vfXFVo

 

De soundcheck wordt door ons vaak gebruikt om wat dingetjes te 'proberen', hierbij een kijkje achter de schermen bij Soundcheck (lege zaal) optreden Boxtel Jan-2020;

https://www.youtube.com/watch?v=jZct5CyVcD0

 

Nummer 'Smeekbede' tijdens de EP presentatie bij Paradox Tilburg:

https://www.youtube.com/watch?v=2HvbPyS9JfM

Nachteind boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse Mogelijkheden
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting4 personen
GenreEigen repetoir
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nachteind is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van NachteindITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nachteind ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nachteind zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.