Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Les Etoiles boeken?

Wilt u Les Etoiles boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Les Etoiles vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Les Etoiles direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Les Etoiles

Al meer dan 10 jaar verzorgt damestrio Les Etoiles achtergrondmuziek bij feestelijke gelegenheden. Drie aantrekkelijke jongedames treden op in stijlvolle kleding en spelen populaire muziek op fluit, viool en cello.

Les Etoiles is uniek door de samenstelling en het bijzondere repertoire wat speciaal werd gearrangeerd voor dit trio.

Mariëlle Nieuwenhuis - fluit

Tessa Severijns - viool

Mariëtte Laport - cello

Het repertoire van Les Etoiles is zeer gevarieerd:

In het lichte genre worden fraaie bewerkingen van nummers als 'De Waarheid' van Marco Borsato en bijvoorbeeld 'Candle in the Wind' van Elton John op een originele wijze vertolkt terwijl u ook muziek van Henry Mancini en Glenn Miller op de repertoirelijst zult aantreffen.

Voor wat betreft de licht-klassieke muziek worden werken van bekende componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Strauss en Johann Sebastian Bach vertolkt, maar ook de wat minder bekende componisten ontbreken niet.

Een belangrijk kenmerk van Les Etoiles is dat er altijd wordt gezocht naar nieuw repertoire.

Natuurlijk mag 'The Second Waltz' niet ontbreken waarmee André Rieu furore heeft gemaakt.

Een Duke Ellington medley is tevens een onderdeel van het uitgebreide repertoire waarmee Les Etoiles bewijst tot een van de meest gevarieerde ensembles te behoren.

Gebleken is dat het combineren van al deze muziekstijlen zeer succesvol is; niet alleen voor wat betreft de afwisseling, maar ook vooral omdat het repertoire voor iedereen herkenbaar is.

Les Etoiles heeft geen piano nodig en beschikt over een professionele geluidsinstallatie, waardoor een optreden van Les Etoiles beter tot zijn recht komt en bovendien in elke ruimte en/of bij elke gelegenheid mogelijk

Les Etoiles boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
Techniekop aanvraag
Bezetting3 personen
Genreklassiek
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Les Etoiles is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Les EtoilesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Les Etoiles ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Les Etoiles zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.