Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nhelley Dela Rosa boeken?

Wilt u Nhelley Dela Rosa boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nhelley Dela Rosa vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nhelley Dela Rosa direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nhelley Dela Rosa

NHELLEY DELA ROSA werd een nationale bekendheid toen zij in 1992 glansrijk de Soundmix Show won met haar versie van Shirley Bassey’s “This is my life”. Ze woonde toen nog maar net in Nederland en had daarvoor jarenlang in de gerenommeerde hotels op het Canarische eiland Tenerife gezongen waardoor ze het vak van entertainer inmiddels als geen ander beheerst.

Nhelley is een kameleon wanneer ze op het podium staat. Moeiteloos kruipt ze in de huid van diverse beroemde collega’s. Wanneer ze opkomt en haar vertolking van Shirley Bassey brengt luistert het publiek ademloos toe en weet ze hetzelfde ovationele applaus te ontlokken als haar alter ego. Nummers van Whitney Houston, Celine Dion en andere hedendaagse sterren weet ze op weergaloze wijze gestalte te geven. De spetterende finale van haar optreden wordt gevormd door een explosieve imitatie van mega rockster Tina Turner.

Nhelley Dela Rosa boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid Monitor set
Bezetting1 persoon
GenreAangepast repetoir
Prijs1625,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nhelley Dela Rosa is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nhelley Dela RosaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nhelley Dela Rosa ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nhelley Dela Rosa zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.