Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Michael Jackson imitator boeken?

Wilt u Michael Jackson imitator boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Michael Jackson imitator vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Michael Jackson imitator direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Michael Jackson imitator

Deze Michael Jackson imitator treed al op met zijn show als Michael sinds 1982. Deze flitsende show is erg populair en hij reist met zijn show overal in Europa om het publiek te vermaken in clubs, privé party's, trouwerijen en bedrijfsfeesten. De enige echte Michael Jackson imitator brengt een enerverende show met wel 6 kledingswissels. 

Michael Jackson imitator boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 20 minuten
TechniekGeen Techniek
Bezetting1 persoon
Genrepop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Michael Jackson imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Michael Jackson imitatorITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Michael Jackson imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Michael Jackson imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.