Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lewis Milton boeken?

Wilt u Lewis Milton boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lewis Milton vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lewis Milton direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lewis Milton

Onder deze noemer touren de vocale kanonnen Berget Lewis en CB Milton vanaf september 2002 door het circuit. Een meer dan unieke combinatie met de twee meest internationale soulvertolkers binnen onze landsgrenzen.

Berget Lewis werkte als zangeres met bijna alle grote namen in ons land. Om er een paar te noemen; Total Touch, Candy Dulfer, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis, The Golden Earring, De Dijk en Karin Bloemen. Daarnaast zingt ze anoniem in talloze radio- en televisie commercials. In 1998 richtte Berget The Gospeltrain op, een absolute sensatie bestaande uit topvocalisten uit de bands van o.a. Total Touch, René Froger, Marco Borsato, Mai Tai, The Postmen en Lois Lane. Naast The Gospeltrain en Lewis*Milton bestijgt Berget regelmatig het podium met The Berget Lewis Soul Explosion, een superieure 70/80 'er jaren band, louter bestaande uit topmuzikanten.

CB Milton zit de soul in het bloed. Wie herinnert zich niet zijn grote hits 'Send me an Angel' en 'It's a loving thing' uit de beginjaren negentig, of recentelijk 'Something goin' On' een eigentijdse dance-track met DJ Mark van Dale, die zich in de zomer van 2001 tot de hoogste regionen van de hitlijsten wist op te werken. CB's carrière bracht hem vrijwel automatisch over de grens. In België is hij razend populair en wat te denken van Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Rusland en zelfs Zuid-Afrika, waar hij uitzonderlijk veel platen heeft verkocht.

Lewis Milton kenmerkt zich door een energieke show, fantastische stemgeluiden en een internationale uitstraling. Het repertoire laat zich het beste omschrijven als een briljante hit-mix van internationale soulcovers.

 

Lewis Milton boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 30 minuten
TechniekGeluid Monitor set
Bezetting1 persoon
GenreSoul
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lewis Milton is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lewis MiltonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lewis Milton ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lewis Milton zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.