Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kathleen boeken?

Wilt u Kathleen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kathleen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kathleen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kathleen

Op 23 maart 2009 maakt Kathleen bekend uit de vooral onder kinderen populaire meidengroep K3 te stappen. Tijdens een persconferentie maakte Kathleen bekend dat ze stopt met K3. De blonde zangeres vormde samen met Kristel en Karen al meer dan tien jaar de zanggroep K3. 

Kathleen vierde samen met Unicef de 20e verjaardag van het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van Het Kind. Speciaal daarvoor bracht ze het liedje ZUMBA YADE uit. Een deel van de opbrengst van de single komt ten goede aan wereldwijde Unicef-projecten. 

 

Kathleen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 1400 personen
Bezetting1 persoon
GenreKids
Prijs€2,975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kathleen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KathleenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kathleen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kathleen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.