Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Julia van der Toorn boeken?

Wilt u Julia van der Toorn boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julia van der Toorn vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Julia van der Toorn direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Julia van der Toorn

Julia van der Toorn (ze was 17 jaar toen ze won) uit team Marco Borsato was de grote winnares van het vierde seizoen van The Voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer 'Oops.. I Did It Again' blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100. 

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum 'Julia van der Toorn' te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R'n B. De zangeres gaat vanaf nu verder onder de artiestennaam: Julia Zahra. Haar single ‘Feels Like Falling’ werd geschreven in samenwerking met enkele Londense producers.

Haar nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe eigen sound.

 

Julia van der Toorn boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenrePop-Allround
Prijs€2,975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julia van der Toorn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julia van der ToornITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julia van der Toorn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julia van der Toorn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.