Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jorge Castro boeken?

Wilt u Jorge Castro boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jorge Castro vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jorge Castro direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jorge Castro

Jorge Castro is geboren op 9 maart 1959 in Asunción, Paraguay. Zanger Jorge Castro is een volstrekt unieke persoonlijkheid met een indrukwekkend verleden en een voortreffelijke artistieke toekomst.

Hij begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay. De prijs bestond uit een 2-jarig contract bij dit tv-station, om hier als exclusieve artiest op te treden. Jorge Castro was in eigen land al een ster, toen hij in 1984 naar Europa kwam voor een tournee van 6 maanden door Spanje, die uiteindelijk 2 jaar zou duren. Daarna vertrok hij in 1986 naar Monaco, alwaar hij zich vestigde en van waaruit hij optrad in Italië, Zwitserland, Griekenland, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. Kortom een hele brede internationale carrière.

In 1989 vertrok hij vanuit Frankrijk naar Zwitserland om aldaar in verschillende steden concerten te geven. Sinds 1990 is hij met zijn prachtige repertoire te bewonderen in ons land; onvergetelijk is zijn imitatie van Luciano Pavarotti’s “Caruso”, goed voor de eindoverwinning in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Jorge Castro schrijft zijn eigen teksten. Hij heeft tot nu toe 8 singles en 2 albums gemaakt. Met zijn internationale optredens ontmoette hij vaak wereldberoemde artiesten zoals Frank Sinatra, The Gipsy Kings, etc…. Tijdens enkele televisieopnamen in Zuid-Amerika ontmoette hij in dezelfde programma’s Enrique Iglesias en Ricky Martin. In 1996 vertegenwoordigde hij zijn land op het Zuid-Amerikaanse songfestival “Oti”, waar hij de 2de plaats bereikte. Op zijn nieuwe album “Castro” staan 14 nieuwe songs die, naar wij denken, allen een diepe indruk zullen achterlaten bij het publiek en natuurlijk bij radio en TV.

 

Jorge Castro boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenreModern-Klassiek
Prijs€4,250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jorge Castro is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jorge CastroITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jorge Castro ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jorge Castro zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.