Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Johannes Rypma boeken?

Wilt u Johannes Rypma boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Johannes Rypma vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Johannes Rypma direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Johannes Rypma

Johannes Rypma werd bekend door zijn deelname in The Voice of Holland. In het derde seizoen haalde hij de finale. Daarin werd hij weliswaar tweede, maar als publiekslieveling had hij inmiddels landelijke bekendheid vergaard. 

Na een aantal jaren als tape-act door het land te zijn gegaan startte hij zijn eigen band, The Bounty Hunters. Johannes treedt met dit powertrio nog altijd regelmatig op. 

Inmiddels heeft Johannes aangegeven weer beschikbaar te zijn voor solo-optredens. Johannes weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen. Hij begleidt zichzelf op de gitaar en in een enerverende, drie kwartier durende set, weet hij elk publiek te betoveren. Met meezingers, covers en hier en daar een eigen liedje heeft hij een uitgebalanceerd programma dat overal zal aanslaan. 

 

Johannes Rypma boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johannes Rypma is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johannes RypmaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johannes Rypma ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johannes Rypma zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.