Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hayashi boeken?

Wilt u Hayashi boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hayashi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hayashi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hayashi

Hayashi is inmiddels wereldwijd een fenomeen op het gebied van goochelen en mentalisme. Niet alleen weet hij met zijn trucs het publiek te boeien hij is daarnaast ook een talent op het gebied van talen. Door zijn shows wereldwijd tracht hij altijd een paar woorden tot zijn 'lokale publiek' te spreken in de moedertaal. 

Tijdens zijn interactieve show laat hij zijn behendigheid met samoarai zwaarden zien en natuurlijk verassende goocheltrucs. Halverwege de show heeft hij een humoristische en boeiende komkommer act. 

Na deze podiumshow zal hij nog een uur het publiek boeien met een close up magic. 

Hayashi boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 35 minuten
TechniekGeluid exclusief
Bezetting2 personen
GenreMagic
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hayashi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van HayashiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hayashi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hayashi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.