Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dj Jose boeken?

Wilt u Dj Jose boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dj Jose vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dj Jose direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dj Jose

Vanaf zijn veertiende jaar is hij al aktief als DJ. Hij begon met het draaien in discotheken en met drive-in-shows en was zelfs bij de ether-piraterij betrokken. Op een zeker moment ontdekt hij met de platen 'Relax' van Frankie Goes To Hollywood en 'High Energy' van Evelyn Thomas de betekenis van het mixen. Door de jaren heen draaide DJ JOSE in diverse clubs en op party's binnen- en buiten de Nederlandse grenzen.

Hij was voor het tragische voorval, de afbranding van Club Lexion, resident DJ bij Lexion in Westzaan op zondagochtend, alwaar hij in februari van 2004 de samenwerking stopte. Vanaf september 2004 zal hij hij een nieuwe residentie hebben in Den Haag en wel iedere zaterdagavond tijdens UMANIA in de Celebration Studios. In de zomermaanden kan je DJ JOSE regelmatig vinden achter de draaitafels van de verschillende clubs in Nederland en op het strand van SALINAS in Scheveningen. Ook in het buitenland is hij te vinden o.a. in Alanya (Turkije), Oslo (Noorwegen), Salou, Lloret de Mar, Calella, Tenerife (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, en zelfs op het subtropische eiland BERMUDA. DJ JOSE vs G-SPOTT: Naast zijn werk als DJ produceert JOSE house en clubplaten in samenwerking met G-SPOTT. Wrong = Right, House of Justice, II Symbols, ACCESS en Hecitate zijn stuk voor stuk het succesvolle resultaat van deze samenwerking. PRODUKTIES: Wrong = Right - DJ JOSE VS G-SPOTT House of Justice - DJ JOSE VS G-SPOTT II Symbols - DJ JOSE VS G-SPOTT ACCESS - DJ JOSE VS G-SPOTT HECITATE - DJ JOSE STEPPING TO THE BEAT - DJ JOSE "Wrong=Right", "House Of Justice" en "II Symbols" zijn clubtracks met een vrolijk tintje en invloeden van trance, deze singles pronkten in de charts. Mega top 100, Top 40 en Dancetrends hadden reeds het genoegen om kennis met ze te maken. Ook over de grenzen groeit deze naam succesvol, middels licenties met bedrijven in het buitenland. DJ JOSE en G-SPOTT veroveren de wereld.

Dj Jose boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance /Electro
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dj Jose is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dj JoseITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dj Jose ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dj Jose zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.