Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Big Interesting Guys B.I.G. boeken?

Wilt u Big Interesting Guys B.I.G. boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Big Interesting Guys B.I.G. vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Big Interesting Guys B.I.G. direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Big Interesting Guys B.I.G.

Groot in omvang en groot in entertainmentwaarde. Het was Franklin Brown die enkele jaren geleden met het idee kwam een vocale supergroep te formeren, waarbij de beste disco- en dance classics van de afgelopen decennia vertolkt zouden worden. Franklin: " Beslist geen overjarige boy-band, maar een groep doorgewinterde professionals die het vocaal aankunnen de vervlogen Philly en Motown hits op een authentieke wijze te vertolken, inclusief de voor die tijd zo kenmerkende choreografieën. Op zijn zoektocht naar de juiste collega's stuitte hij in het najaar van 2004 op Mark Dakriet. Druk bezig om na zijn succesvolle Replay periode zijn solo-carriere op poten te zetten, had Mark wel oren naar dit originele uitstapje. Hoe voor de hand liggend ook, een groep van dit formaat bestond in Nederland nog niet.

Parallel met de voorbereidingen van zijn eerste solo-album in januari 2005, evalueerden de plannen in snel tempo en vonden zij in Danny Sopacua het zo felbegeerde derde groepslid. "Geen naam die qua bekendheid vooraan op de tong ligt" legt Mark uit met gevoel voor understatement "maar veruit de meest geschikte persoon voor de beoogde vocale balans". B.I.G. was geboren en een ruime periode van productiebesprekingen en repetities brak aan. In maart 2005 zag B.I.G. uiteindelijk het levenslicht en kon dat prima verdragen. De show staat als een huis en is gebouwd op een rotsvast fundament. Vernieuw(en)de arrangementen sluiten naadloos aan op de originele vertolkingen. Briljante muzikale vondsten gaan hand in hand met de oorspronkelijke songs.

"Een show van B.I.G. geeft je het gevoel je beste dance-classics verzamel- album te draaien" licht Franklin fijntjes toe.B.I.G brengt je het beste uit dertig jaar disco- en dance geschiedenis, daar zorgen deze drie muzikale zwaargewichten wel voor ...

 

Big Interesting Guys  B.I.G. boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 40 minuten
TechniekGeluid: Diverse mogelijkheden
Bezetting3 personen
GenreSoul-Disco
Prijsv.a. €3150,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Big Interesting Guys B.I.G. is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Big Interesting Guys B.I.G.ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Big Interesting Guys B.I.G. ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Big Interesting Guys B.I.G. zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.