Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Stef Ekkel boeken?

Wilt u Stef Ekkel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stef Ekkel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Stef Ekkel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Stef Ekkel

Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor “De Woonboot” en “Liever Te Dik In De Kist”.

Muziek speelt al vele jaren een grote rol in het leven van Stef. Deze geweldige zanger scoorde in zijn inmiddels ruim 22-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op ’n terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” volgt “De woonboot”. Deze nationale feesthit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

In het najaar van 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes…“De smokkelaar”. De godfather van het Nederlandse lied benoemt Stef in een interview met de Telegraaf tot zijn opvolger en overhandigd Stef eind 2009 zijn allereerste gouden plaat voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van “De woonboot”.

In juni 2016 neemt Stef samen met René Karst de hit “Liever te dik in de kist” op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van NPO Sterren nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live – optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Stef start in 2021 met een eigen TV programma De WensExpress! In dit programma zal Stef Ekkel kleine en grote wensen in vervulling laten gaan van mensen die zelf (om welke reden dan ook) niet de mogelijkheid hebben om hun eigen wens te realiseren. 

Natuurlijk zal er ook op muzikaal gebied weer veel gaan gebeuren en zal Stef in 2021 weer veelvuldig van zich laten horen! 

 

 

Stef Ekkel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekA- of M.set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stef Ekkel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stef EkkelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stef Ekkel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stef Ekkel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.