Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Silhouet knipster boeken?

Wilt u Silhouet knipster boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Silhouet knipster vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Silhouet knipster direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Silhouet knipster

In korte tijd knip ik uit de losse hand een uitstekend gelijkend silhouet van uw gast. Tegelijk trekt deze act de nodige aandacht, waardoor meerdere gasten tegelijk beziggehouden worden. Er zijn niet veel professionele silhouet-knippers in Nederland, terwijl een geknipt silhouet juist enorm gewaardeerd wordt door het publiek. De gelijkenis is verbluffend en men neemt met recht een klein kunststukje mee naar huis!

Knipkunst
Naast portretten knip ik in mijn atelier landschappen en fantasieën, al dan niet in opdracht. Denk bijvoorbeeld eens aan dat prachtige uitzicht dat u heeft, of aan uw woning of omgeving. Deze ambachtelijke kunstwerkjes worden - op verzoek - zorgvuldig ingelijst afgeleverd.

Silhouet knipster boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogenlijkheden
TechniekGeen Techniek
Bezetting1 persoon
Genreambulant
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Silhouet knipster is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Silhouet knipsterITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Silhouet knipster ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Silhouet knipster zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.