Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Shaun - Het Schaap boeken?

Wilt u Shaun - Het Schaap boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Shaun - Het Schaap vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Shaun - Het Schaap direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Shaun - Het Schaap

Shaun Het Schaap is een stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont. 

Shaun - Het Schaap boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen Techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Shaun - Het Schaap is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Shaun - Het SchaapITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Shaun - Het Schaap ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Shaun - Het Schaap zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.