Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Noo Noo boeken?

Wilt u Noo Noo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Noo Noo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Noo Noo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Noo Noo

Wie kent deze lieve, kleine, glanzende, blauwe stofzuiger niet? Al jaren de trouwe vriend van de Teletubbies. Als Po, Laa-Laa, Dipsy of Tinky-Winky weer eens iets hebben laten vallen of een troep hebben gemaakt, komt Noo Noo de Teletubbies altijd te hulp. 

Hoewel hij zelf geen Teletubbie is, is hij inmiddels net zo zeer gewaardeerd door de kijkers van de show. Hij staat er om bekend heel erg veel van stofzuigen te houden. Soms wel eens iets te veel, als hij dingen opzuigt die hij niet mocht zuigen. 

Noo Noo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Noo Noo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Noo NooITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Noo Noo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Noo Noo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.