Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bert & Ernie boeken?

Wilt u Bert & Ernie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bert & Ernie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bert & Ernie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bert & Ernie

Het populaire kleuterprogramma Sesamstraat is inmiddels al meer dan 30 jaar te zien op de Nederlandse televisie. De populaire bewoners Bert & Ernie worden door miljoenen kinderen over de hele wereld aanbeden. ITB Entertainment Group BV organiseert een Meet & Greet met deze tv-helden! Kinderen kunnen met ze op de foto voor een blijvende herinnering. 

Bert & Ernie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogenlijkheden
Techniekgeen techniek
Bezetting2 personen
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bert & Ernie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bert & ErnieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bert & Ernie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bert & Ernie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.