Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Oh Happy Day boeken?

Wilt u Oh Happy Day boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Oh Happy Day vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Oh Happy Day direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Oh Happy Day

‘The Father of Gospel’ zingt samen met de Nonnen bekend uit de hartveroverende film ‘Sister Act’ alle bekende hits. In navolging van een succesvol musicalseizoen op Broadway, zal ook Europa er aan moeten geloven.

Met een overrompelend meezing en meeswing spektakel laten zij uw feestlocatie op haar grondvesten schudden. Alsof het nog niet genoeg is wordt de show verpakt met een behoorlijke dosis humor. Deze veelzijdige show van Internationale allure maakt van ieder feest een onvergetelijke happening!

Uw feestdag wordt beslist....A HAPPY DAY!!!!

In een verrassend en razendsnel tempo komen de grootste hits voorbij: I will follow him, Let the Sunshine, Halleluja , Sweet low sweet chariot maar ook uptempo nummers zoals  Think en Shout.

Live is ‘Oh Happy Day’ helemaal geweldig.

Zien is geloven, geniet van de uitbundige sfeer van de vocale talenten uit het klooster die iedere keer weer met zoveel plezier op de planken staan !

Oh Happy Day boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid inclusief
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreSow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Oh Happy Day is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Oh Happy DayITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Oh Happy Day ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Oh Happy Day zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.