Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Marc-Marie Huijbregts boeken?

Wilt u Marc-Marie Huijbregts boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marc-Marie Huijbregts vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Marc-Marie Huijbregts direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts, de cabaretier aan wiens stem je altijd eventjes moet wennen, is met recht een multitalent te noemen. Hij begon zijn carrière begin jaren '90 met toneel, theater en opera maar werd een paar jaar later door Raoul Heertje uitgenodigd om bij de Comedytrain eens zijn ding te doen. Dat deed hij en zijn cabaret-kant kwam tot opbloeien.

Zijn televisiedebuut maakte hij bij 'Dit Was Het Nieuws', waarna de KRO hem een eigen praatprogramma gaf. Dat programma werd neergesabeld en niemand kan eigenlijk nog vertellen hoe het er ongeveer uitzag. Na het spelen van de Sorrypiet bij de intocht van Sinterklaas nam zijn carrière een positievere wending. Hij ontmaskerde Yvon Jaspers in 'Wie Is De Mol', werd vaste tafelgast in 'De Wereld Draait Door', verkocht alle zalen uit met zijn theaterprogramma's, zoende met Jan Mulder in 'Barend en Van Dorp', trouwde met zijn vriend Karim en speelde in de 2006-editie van 't Schaep met de Vijf Pooten'.

Marc-Marie Huijbregts boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekIn overleg
Bezetting1 persoon
Genretheater
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marc-Marie Huijbregts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marc-Marie HuijbregtsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marc-Marie Huijbregts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marc-Marie Huijbregts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.