Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Laser Silhouettes boeken?

Wilt u Laser Silhouettes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Laser Silhouettes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Laser Silhouettes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Laser Silhouettes

Met de Laser silhouettes haalt u een verrassend, muzikaal en showspektakel in huis!

Een gegarandeerd wow!-effect

Spontaan vliegen er met laser geprojecteerde woorden voorbij. Deze zijn loepzuiver gechoreografeerd op een steeds heftiger wordende beat. De woorden, evenals de animaties, zijn altijd bedrijfs- en/of themagericht. Het absolute klapstuk van dit verhaal is de transformatie. Plotseling transformeren de woorden en/of animaties in een menselijk silhouet. Hierbinnen verschijnt plotseling een menselijke gedaante met dezelfde contouren. Het gevolg is een unieke pas-de-deux waarbij het lasersilhouet zich opeens scheidt van de mens en een eigen leven gaat leiden. Met veel dramatiek herenigt de silhouet zich weer met de mens. Lasersilhouttes is zeer geschikt voor openingen en aankondigingen.

De wisseltruc
De Lasersilhouettes is ontwikkeld als openingsact voor een evenement. In de regel wordt dit moment opgevolgd door iemand van de directie of een gastspreker. Om deze reden hebben wij standaard een moment ingebouwd waar de danser en spreker ongemerkt van positie wisselen. Een al verrassende show krijgt daardoor een nog verrassender einde. Ineens staat daar je directeur op de plek waar de laserdans plaatsgevonden heeft.

Heeft hij de show gedaan of ........

Laser Silhouettes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid exclusief
BezettingDiverse mogelijkheden
Genreshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Laser Silhouettes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Laser SilhouettesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Laser Silhouettes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Laser Silhouettes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.