Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Illusion 4 Kids boeken?

Wilt u Illusion 4 Kids boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Illusion 4 Kids vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Illusion 4 Kids direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Illusion 4 Kids

KINDERGOOCHELAAR TE SAAI? KINDERILLUSIESHOW = SPEKTAKEL!

Illusionist Winfried presenteert de kindershow “ILLUSION 4 KIDS”. Spectaculaire verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels, vuur en assistentes. De master illusionist Winfried draait er zijn hand niet voor om.

ILLUSIESHOW ALS SPECTACULAIRE KINDERSHOW

Eindelijk een volwaardige illusieshow voor kinderen. ILLUSION 4 KIDS, een adembenemende kindershow, speciaal ontwikkeld voor kids in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Een moderne snelle show, zoals de kinderen van deze tijd gewend zijn. Leuke maar ook spanende illusiesacts wisselen elkaar af. De kids zullen gegarandeerd de hele goochelshow op het puntje van hun stoel zitten en vol verbazing dit spektakel aanschouwen. Winfried betoveren ook deze kids!

KINDERGOOCHELAAR GESCHIKT VOOR HET THEATER

Na het landelijke succes in de theaters kunnen nu ook de jongsten genieten van een speciaal voor hun ontwikkelde kinder illusieshow. Zij kwamen eerder al in grote getalen naar de theatershow en lieten toen bijna alle toegangskaarten in een sneltrein vaart verdwijnen. Twijfel niet en boek deze absolute knaller voor uw evenement!!!!

 

Illusion 4 Kids boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur45 minuten
TechniekGeluid inclusief
Bezetting2 personen
Genreillusion
Prijs€ 1100,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Illusion 4 Kids is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Illusion 4 KidsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Illusion 4 Kids ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Illusion 4 Kids zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.