Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken?

Wilt u Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thorsten Von Lippe Biesterfeld vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Thorsten Von Lippe Biesterfeld direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld  is de beste schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort.

Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE!

Thorsten is naast Schlagersänger ook 'ein Komiker'. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien en te verbazen.

Ieder optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld  is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen.

Thorsten was te zien bij SBS6 Show- nieuws waar zijn 'relatie' met Sylvie van der Vaart besproken werd na zijn optreden in Das Supertalent bij RTL(D). Hij stond op o.a. Solar, Paaspop, de Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard en op vele andere (Oktober)feesten in de Benelux. Maar ook in Oostenrijk bij o.a. Top-of-the- Mountains, samen met Duitse en Oostenrijkse sterren. 

 

 

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting1 persoon
GenreSchlager -Duits
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thorsten Von Lippe BiesterfeldITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.