Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

sieneke boeken?

Wilt u sieneke boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van sieneke vindt u hier op deze pagina.

Wilt u sieneke direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

sieneke

 De inmiddels 27-jarige Sieneke is geboren en getogen in Nijmegen en op jonge leeftijd ontdekt door Marianne Weber. Met de hit ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’ was ze in 2010 de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Inmiddels beschikt de zangeres over een uitgebreide discografie en wordt er wekelijks door het hele land opgetreden. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het tienjarig artiestenjubileum in 2020 in volle gang!

Na het uitbrengen van drie albums en vele singles is het in 2019 tijd voor een nieuwe frisse start. Sieneke kiest voor een nieuw boekingskantoor, platenmaatschappij en brengt begin mei haar nieuwe single uit. Opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Met een sterk team én natuurlijk de steun van Marianne Weber aan haar zijde zet Sieneke zich ook de komende tien jaar met trots en veel plezier in voor het Nederlandse levenslied.

Naast haar zangcarrière is er ook ruimte voor uitdagingen. Zo is Sieneke meerdere malen presentatrice geweest van het Tv-programma ‘Sterren NL TOP20’ en had ze een gastrol in de serie ‘Koos’ van Omroep Gelderland. Sieneke is een graag geziene gast in televisieprogramma’s.

Bekend van

• Winnares Nationaal Songfestival met Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)

• Prinses van het Levenslied

• Duetten met Django Wagner en Wesley Klein

• Donkere Dagen werd door Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot "Beste levenslied van het jaar" in 2016

• Hits o.a. Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie), Vita Bella, Dromen Alleen Maar Dromen, Lieg Toch Eens Een Beetje Beter, Het Gat Van De Deur, Doe Dat Nooit Meer, Ik Heb Van Liefde Mogen Dromen en Donkere Dagen

 

 

sieneke boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs1595

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over sieneke is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van sienekeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over sieneke ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over sieneke zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.