Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Shirma Rouse boeken?

Wilt u Shirma Rouse boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Shirma Rouse vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Shirma Rouse direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Shirma Rouse

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij vijf albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs.

Shirma Rouse staat in 2017 op geheel eigen wijze stil bij de 75e geboortedag van The Aretha Franklin. The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreeks in binnen- en buitenland en een reprise van de door Shirma zelf geschreven theatershow “Shirma sings Aretha”.

In maart 2017 verschijnt ook haar haar lang verwachte 4e studioalbum “Soul Serenade”, een hartverwarmende ode aan de liefde met nieuw geschreven songs, een duet met de Amerikaanse soulsensatie Ryan Shaw en bewerkingen van klassiekers als ‘Imagine’ en ‘Let It Be’.

 

Shirma Rouse boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
Genre70's, 80's, 90's
Prijs€4.750,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Shirma Rouse is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Shirma RouseITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Shirma Rouse ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Shirma Rouse zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.